Virusvrije bedrijfskleding

Als teler wordt je geregeld geconfronteerd met virussen die de teelt bedreigen en schaden. Bij Greenwear weten we als geen ander welke impact dit heeft op de organisatie. Wat komt er allemaal bij kijken als je medewerkers aan het begin van hun werkdag laat omkleden in de juiste outfit. Hoeveel kleedruimte heb je nodig? Hoeveel kast ruimte, hoeveel kledingstukken, welke kledingstukken dan precies. Wat mag dat kosten, wat is de beste kwaliteit voor mijn mensen.

Wat is financieel een goede keuze?

Kortom, heel veel vragen en dan moet je eerst nog iemand vinden die je hier bij kan helpen.

 

Onafhankelijk liefst maar ja, wie is nu werkelijk onafhankelijk?

Wij zijn bevooroordeeld maar wel onderbouwd. Vele honderden hectares hebben onze klanten en die houden ons scherp en actief. We luisteren en wikken, wegen en meten. We testen, testen en nog eens testen en dan ontwikkelen we ons verder. Nooit denken dat je er al bent, de was kan altijd schoner en sneller droog.

Let greenwear benefit your business

Greenwear is niet alleen ontwikkeld vóór de agri- en hortisector, maar ook ontwikkeld mét de sector. Gerenommeerde bedrijven hebben meegedacht en meegetest. Zo is er een bedrijfskledingmerk ontstaan dat letterlijk voor de sector gemaakt is. Greenwear kan ook een virusvrij wasproces doorstaan. Over wassen gesproken: kleding is sneller droog, zodat vaker wassen een reële optie is.

Download hier de online folder