top of page

Packaging

Een stofjas, dat is echt iets van vroeger. Bij Greenwear niet. Wij hebben de stofjas opnieuw uitgevonden. We zijn de vloer opgelopen en hebben aan alle medewerkers in iedere taal gevraagd wat zij graag zouden willen. Met eenvoudige aanpassingen hebben we zo de ideale stofjas ontworpen. 

shutterstock_1119723176.png

Een stofjas wordt gedragen over de kleding en moet dus licht zijn om te dragen en sterk genoeg om in te werken. Ons doek is dun maar de garens hebben een grote trekkracht. Door het model aan te passen naar de wensen van vandaag hebben wij een jas gecreëerd die perfect aansluit bij lijf en werk. 

Als je hier aan toe voegt dat dit doek in gewicht heel licht is, begrijp je dat wassen een stuk makkelijk wordt. Meer stuks in 1 machine en veel sneller droog. De was verwerking per medewerker, per uur verdubbelt. Dit mes snijdt dus aan veel kanten.

Let greenwear benefit your business

Greenwear is niet alleen ontwikkeld vóór de agri- en hortisector, maar ook ontwikkeld mét de sector. Gerenommeerde bedrijven hebben meegedacht en meegetest. Zo is er een bedrijfskledingmerk ontstaan dat letterlijk voor de sector gemaakt is. Greenwear kan ook een virusvrij wasproces doorstaan. Over wassen gesproken: kleding is sneller droog, zodat vaker wassen een reële optie is.

IMG_6264.HEIC

Download hier de online folder

bottom of page