top of page

Tuinbouw leverancier

Net als je klanten wil je er goed bij lopen. Jouw collega’s verwachten een stoere uitstraling met veel gemak en draagcomfort. Liefst per persoon een pakket op maat maar ja, dat is voor jou best een klus. Je wilt herkenbaar zijn als bedrijf, je identificeren met je klant, de branche maar ook een lange levensduur. Kortom, lastig. Wij bieden een collectie op maat, een collectie die past, een collectie die er top uitziet. Iedereen snapt dat jullie een tuinbouw hart hebben. Bezig zijn met het vak!

shutterstock_1119723176.png

We gaan samen zitten en door de stoffen en kleuren heen bladeren. We kiezen een outfit die uitstraalt wat bij jullie past. Budget, kleur, pasvorm en duurzaam geproduceerd. Indien je wilt krijg je een eigen shop, collega’s kiezen zelf uit en stellen hun pakket samen. Met punten of euro’s, jij bepaalt. Bedrijfskleding wordt leuk, leuker zelfs. Jij kiest, de anderen kiezen en wij verzorgen de levering, het passen en de pakketten. 

Het ziet er beter uit, past beter en dat valt op. Niet alleen bij jullie, anderen zien dit, praten erover, krabben zich achter de oren. Gaaf, dat zou ik ook willen, waar kan ik solliciteren.

 

Op warme dagen verkoeling krijgen met het COOL programma, goed ademende kleding, vakgericht, branchegericht ontwikkeld. 

New Growth

Meer weten?

Klik hier of bel snel naar: 0174-643662

bottom of page