top of page

Pers

Vers van de pers. Bij Greenwear houden wij ervan om helemaal up-to date te zijn. Volg ons in het nieuws. P.s. heb jij ons ergens voorbij zien komen? Let us know!  

Schermafbeelding 2021-05-02 om 17.40.45.

Tomaten telen gaat hand in hand met een eigen kledingwasserij

De medewerkers bij Prominent Innovatiecentrum Groeneweg liepen al enige tijd in bedrijfskleding. “Op een aantal locaties werd zelfs een professionele in-huis wasserij ingericht", vertelt Cornelis de Rijke, Algemeen Manager.

Schermafbeelding 2021-03-11 om 14.56.43.

Aangepaste kleding voor in de kas is nu beschikbaar

© GroentenNieuws.nl

Tholen - Door de steeds hogere ziektedruk in de kas wordt het belang van schone kleding groter. Besmetting moet voorkomen worden. Iedere morgen moet er schone kleding klaar hangen voor het personeel. Het comfort van de kleding is een ander onderwerp. Medewerkers hebben bij voorkeur kleding aan die ademt en soepel valt. Met die behoefte in zijn achterhoofd is Roland van Gulik in zee gegaan met een kledinglijn, die speciaal voor dit doel ontworpen is. De naam hiervan is Greenwear. 

kev-en-ro.jpg

Samenwerking om kleding virusvrij te maken

 Roland van Gulik (XL Bedrijfskleding), Anthony Hendriks (Chris Steyns) en Malou Carstens (Wasserij De Waslijn)

20200267%20XL%20Bedrijfskleding%20-%20Br

’We hebben besloten om een volledige Greenwear-garderobe te ontwikkelen'

Tom Zwinkels, Mede-eigenaar Bryte

Bryte is in 2019 ontstaan als samenbundeling van twee gerenommeerde teeltbedrijven in het Westland en op Voorne-Putten. In totaal heeft Bryte een areaal van 40 hectare in gebruik voor de teelt van smaakvolle 

tomaten.

kev-en-ro.jpg

“Het juiste was-programma en wasmiddel garandeert doding van een virus op kleding”

Tholen – Kleding blijkt een belangrijke rol te spelen bij het verspreiden van verschillende virussen in de tuinbouw. “Toch ligt de prioriteit niet genoeg bij de kleding”, meent Roland van Gulik. Met zijn bedrijf XL Bedrijfskleding informeert hij tuinders over het belang van een schone garderobe. 

Schermafbeelding 2021-03-11 om 14.50.54.

Werkkleding virusvrij wassen

Naar aanleiding van de verschillende plantenvirussen en de kans op overdracht middels kleding en wassen, is XL Bedrijfskleding samen met het kleding merk Greenwear aan de slag gegaan met een oplossing voor het kledingvraagstuk dat bij velen speelt. Roland van Gulik: "Niet alleen de kleding maar juist het wassen en afdoden van virussen staat hierbij centraal. De vraag is: Hoe kun je kleding virusvrij wassen zonder te veel afbreuk te doen aan de kleding?”

20200267 XL Bedrijfskleding - Brochure G

’Bedrijfskleding essentieel

om ziekten buiten het

bedrijf te houden’

Annie Beekenkamp, CEO Beekenkamp Groep

Beekenkamp Groep is uitgegroeid tot een concern met ruim 2.600 medewerkers wereldwijd. De Beekenkamp-bedrijven zijn actief in groenten-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten.

20200267 XL Bedrijfskleding - Brochure G

’Het materiaal is op een speciale manier geweven en ademt optimaal’

Marco Kassenberg, Manager breeding stock, Dümmen Orange.

Greenwear is betrouwbaar, voldoet direct aan al je wensen en weet goed te schakelen. Onze eindgebruikers zijn erg tevreden over de producten en de samenwerking met Greenwear.’

bottom of page