top of page

Bedrijfskleding virusvrij wassen, een must

U kunt op onze expertise rekenen! Virusvrije kleding.


Voor het virusvrij wassen van bedrijfskleding waren er tot voor kort maar twee methoden met bewezen effectiviteit: kleding wassen op 90 graden of 10% chloor toevoegen aan het wasmiddel. Het merendeel van de kleding is daar niet tegen bestand of wordt hiermee oncomfortabel zwaar en warm. Daarom is er een speciaal procedé ontwikkeld om Greenwear virusvrij te wassen.


Industriële wasmachine

Niet iedere wasmachine biedt de optie om kleding virusvrij te wassen. Bovendien zijn de standaard wasmachines er niet nauwkeurig genoeg voor. Bij virusvrij wassen moet de machine exact de juiste dosering aan wasmiddel toedienen en exact op de juiste temperatuur wassen. Ook de capaciteit van een machine is belangrijk: het gaat vaak om grote volumes in 1x. Daarom is een industriële wasmachine essentieel om het risico van ziekten overdracht vóór te zijn.


Ervaring in professionele textielverzorging

Inmiddels zijn er diverse klanten en collega’s die volledig ingericht zijn met installaties, textiel en chemie. Via Greenwear kun u geadviseerd worden wat het beste past. De machines en kleding aanschaffen, of kiest u voor een constructie om te leasen, hier kunnen we verschillende handvaten voor bieden om dit inzichtelijk te maken. Greenwear heeft hierin steeds samen opgetrokken met Christeyns, de leverancier van het wasprogramma met benodigde ‘chemie’. Ook zij zijn al jaren actief binnen de branche en kunnen zich hierdoor perfect verplaatsen in de situatie.


Wat heeft u nodig voor uw eigen ‘cleanroom’?

• Een industriële wasmachine en wasdroger, beide met voldoende capaciteit voor uw bedrijf

• Programmeerbaar, volume af te stemmen op het gebruik

• Monsterkraan

• Automatische wasmiddeldosering


Uitgebreide begeleiding

De specialisten begeleiden u bij de implementatie van uw eigen wasserij. Het juist inregelen en valideren van de machine bijvoorbeeld, essentieel voor een optimaal wasproces. Ook daarna kunt u op de expertise blijven rekenen. Met een eigen softwareprogramma blijft Christeyns uw wasmachine op afstand monitoren. Wilt u maximale zekerheid over de effectieve werking van uw wasproces? Sluit dan een abonnement af voor een zogenaamde Des-controle. Eenmaal per maand voegt u een Des-controller aan uw was toe. Deze stuurt u op voor een analyse. Zo weet u of de was niet alleen schoon maar ook virusvrij is.


Wij weten welke wasserij aan uw wensen kan voldoen

Liever het wasproces outsourcen?

Geeft u er de voorkeur aan om het gehele wasproces uit handen te geven? Bij Greenwear weten we door onze jarenlange ervaring precies welke wasserij aan uw wensen kan voldoen. Wij kunnen de regie in handen houden, zo heeft u altijd maar één aanspreekpunt voor al uw vragen over chemie, hardware en uw bedrijfskleding.bottom of page